Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Vacatures in regio Moerdijk

Bij Inventus vind je vacatures in de regio Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Breda. Ben jij op zoek naar een baan om geld te verdienen of om jouw tijd mee op te vullen? Dan hebben wij genoeg baanopties waarvoor jij in aanmerking komt, bijvoorbeeld werk voor studenten.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Onze diverse vacatures in Moerdijk en omgeving

Als je woonachtig bent in Moerdijk, weet je dat het aanbod banen daar kleiner is dan in een groter dorp of stad, zoals Etten-Leur of Breda. Wij helpen je graag in kaart te brengen welke mogelijkheden jij hebt in de omgeving van Moerdijk. Zo bieden we verschillende technische en administratieve vacatures in Moerdijk en de regio hieromheen. Ook als je op zoek bent naar vakantiewerk, zorgen wij ervoor dat jij keuze hebt tussen verschillende opties. Ben je echter meer op zoek naar fulltime vacatures in Etten-Leur of verder van huis? Dan worden jouw mogelijkheden een stuk groter. Afhankelijk van of jij een rijbewijs hebt en wat jouw interesses zijn, filteren wij de geschiktste vacatures voor jou en zorgen wij dat je solliciteert op iets wat bij jou past!

Stuur jouw CV naar ons op

Heb jij hulp nodig bij het solliciteren op vacatures in Moerdijk en omgeving? Dan helpen wij jou graag met kijken of onze vacatures bij jou aansluiten. We kijken hierbij graag verder dan naar jouw CV en door middel van een persoonlijk gesprek, brengen wij jouw kwaliteiten in beeld. Kun je het solliciteren helemaal zelf af? Solliciteer dan direct onder de vacature of mail naar etten-leur@inventus.nl. Bij vragen zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 076-5036611 of vul je het contactformulier in.

Bel ons Mail ons