Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Banen bij Inventus in Etten-Leur

De leukste banen vind je bij ons bureau in Etten-Leur. Tevens is het sollicitatieproces via Inventus een stuk makkelijker dan als je zelf gaat solliciteren. Wij helpen je namelijk een baan te vinden die bij jou past en dichtbij jouw huis is. We maken hiervoor eerst kort kennis met elkaar door middel van een gesprek, daarna gaan we samen aan de slag. Wie weet zit er voor jou wel een functie bij ons bureau in Etten-Leur bij, bijvoorbeeld vacatures voor operator.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Welke banen vind je bij ons in Etten-Leur?

Om te beginnen, zijn wij een bureau dat gelegen is in Etten-Leur; dat wil zeggen dat als je solliciteert op een van onze functies, je waarschijnlijk als uitzendkracht te werk gaat. Dit heeft vele voordelen: je zit namelijk niet meteen vast aan een vaste baan, je komt nog eens ergens en je wordt vaak per week betaald. Ons aanbod functies in Etten-Leur en in de omgeving is enorm. Zo is het mogelijk om voor een baan te kiezen waar je per direct kunt beginnen in Breda, werk voor studenten, of voor een fulltime of parttime baan te gaan in een andere regio in Brabant.

Vacatures van opdrachtgevers

Wij krijgen wekelijks veel vacatures van opdrachtgevers die snel extra hulp kunnen gebruiken. Sommige werkgevers doen voor het invullen van de functievia ons bureau eerst de talentenanalysetest. Deze laat zien welke kwaliteiten een sollicitant nodig heeft om daadwerkelijk in aanmerking te komen en ook als je al in dienst bent, weet je door middel van deze test wat je nog kunt verbeteren. Dit helpt jou ook makkelijker in te zien of je geschikt bent voor de functie. Wij helpen jou hier ook mee en blijven te allen tijde eerlijk. Is een functie niets voor jou? Niet gevreesd, want wij kijken gewoon met je verder. Voordat je solliciteert op een functie voeren we een gesprek waarbij we jouw verborgen talenten ontdekken. Je bent meer dan je CV en dat staat bij ons centraal. Ook houden we de gesprekken luchtig en gezellig, waardoor jij helemaal jezelf kunt zijn!

Bel ons Mail ons

Ga aan de slag als uitzendkracht

Ben jij op zoek naar een leuke vacature en wil je graag dat wij je daarmee helpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-5036611 of stuur een e-mail naar etten-leur@inventus.nl. Als je direct wilt solliciteren, kun je dat eenvoudig doen onder de een van onze vacatures die jou leuk lijkt!