Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Vacature in Etten-Leur en regio West-Brabant

Wil je graag solliciteren op een vacature voor een functie in Etten-Leur of West-Brabant die écht bij je past? Dan kun je solliciteren via Inventus, hét uitzendbureau in Etten-Leur dat verder kijkt dan jouw CV. Wij willen namelijk zien wie jij als persoon bent en staan dan ook bekend om onze persoonlijke aanpak. Door middel van onze gesprekken komen wij erachter waar jouw passies en kwaliteiten liggen en aan de hand daarvan kijken wij samen met jou naar een passende vacature in Etten-Leur of regio Roosendaal of Breda!

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Hoe vind jij de geschikte vacature in Etten-Leur of in jouw regio?

Wij hanteren een unieke aanpak, die door klanten vaak omschreven wordt als persoonlijk, vriendelijk, betrokken, flexibel, eerlijk, meedenkend en behulpzaam. Mensen uit de omgeving Etten-Leur komen graag naar ons om een vacature te zoeken en hierop te solliciteren. Naast persoonlijke gesprekken, bieden wij ook verschillende tips die jou helpen jouw CV en motivatiebrief aantrekkelijker te maken. Overweeg ook eens een beroepskeuzetest vooraf te maken, zodat je zelf beter in kaart brengt waar jouw interesses liggen, voordat wij je helpen om te solliciteren op een vacature in Etten-Leur of in de omgeving van Roosendaal, Breda en Moerdijk. Onze vacatures richten zich vooral op werkzoekenden met een mbo- of hbo-diploma en wij zorgen ervoor dat de vacature waarop je solliciteert, ook écht bij je past. Wil je graag fulltime aan de slag in Etten-Leur of zoek je een plek waar ook loopbaanbegeleiding wordt geboden? Voor beide wensen helpen we je graag verder.

Leg de test af en ontdek jouw interesses

Wil jij graag jouw mogelijkheden wat meer beperken en erachter komen wat je nou echt leuk vindt? Leg dan de beroepskeuzetest af en stuur ons de resultaten. Wij kunnen je dan vervolgens helpen een goede match te vinden met een van onze vacatures. Je kunt natuurlijk ook meteen zelf solliciteren via ettenleur@intenvus.nl of via de solliciteerknop onder de functie. Heb je vragen over de test en waar je deze kunt afleggen? Dan zijn we van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 076-536611 of vul je het contactformulier in.

Bel ons Mail ons