Wij zien je talent

Totale wervings- en selectieproces uit handen

Matchen op basis van talenten en competenties

Op basis van no-cure-no-pay

Vacature in Etten-Leur en regio West-Brabant

Wil je graag solliciteren op een vacature voor een functie in Etten-Leur of West-Brabant die écht bij je past? Dan kun je solliciteren via Inventus, hét uitzendbureau in Etten-Leur dat verder kijkt dan jouw CV. Wij willen namelijk zien wie jij als persoon bent en staan dan ook bekend om onze persoonlijke aanpak. Door middel van onze gesprekken komen wij erachter waar jouw passies en kwaliteiten liggen en aan de hand daarvan kijken wij samen met jou naar een passende vacature in Etten-Leur of regio Roosendaal of Breda!

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?

Neem vandaag contact met ons op!

Bel onsVacatures

Hoe vind jij de geschikte vacature in Etten-Leur of in jouw regio?

Wij hanteren een unieke aanpak, die door klanten vaak omschreven wordt als persoonlijk, vriendelijk, betrokken, flexibel, eerlijk, meedenkend en behulpzaam. Mensen uit de omgeving Etten-Leur komen graag naar ons om een vacature te zoeken en hierop te solliciteren. Naast persoonlijke gesprekken, bieden wij ook verschillende tips die jou helpen jouw CV en motivatiebrief aantrekkelijker te maken. Overweeg ook eens een beroepskeuzetest vooraf te maken, zodat je zelf beter in kaart brengt waar jouw interesses liggen, voordat wij je helpen om te solliciteren op een vacature in Etten-Leur of in de omgeving van Roosendaal, Breda en Moerdijk. Onze vacatures richten zich vooral op werkzoekenden met een mbo- of hbo-diploma en wij zorgen ervoor dat de vacature waarop je solliciteert, ook écht bij je past. Wil je graag fulltime aan de slag in Etten-Leur of zoek je een plek waar ook loopbaanbegeleiding wordt geboden? Voor beide wensen helpen we je graag verder.

Maak een afspraak of solliciteer direct

Als je wilt dat wij je helpen met het vinden van een baan die bij jou past, willen we je natuurlijk graag leren kennen. Maak hiervoor een afspraak met ons door te bellen naar 076-5036611 of het contactformulier in te vullen. Wil je echter meteen solliciteren, omdat je denkt de perfecte vacature in Etten-Leur of omgeving gevonden te hebben? Dat doe je direct onder de vacatures of je mailt jouw CV naar ettenleur@inventus.nl.

Bel onsMail ons