Hey HALLO

Ronald, Esther, Raymon en Danielle zijn Inventus. Wij matchen je bedrijf aan de juiste kandidaten en zijn keien in verbetertrajecten en het efficient functioneren van afdelingen. De beste poppetjes op de juiste plekken. We zijn met name actief in industrie, techniek, transport & logistieke branche. Met onze jarenlange ervaring bij intermediairs en onze persoonlijke aanpak in combinatie met een bewezen Talent Matching procedure heb je in no-time goede medewerkers. Klaar voor aanpakken? 

Ronald Noë

Opperhoofd

Esther Verschuren

Matchmaker

Raymon van der Spaan

Sales consultant

Daniëlle Heck

Matchmaker

WERVING & SELECTIE

 • Totale werving- en selectieproces uit handen
 • Direct dienst verband bij de opdrachtgever
 • Op basis van no-cure-no-pay
 • Inclusief opstellen functie-omschrijving
TALENT EN MOTIVATIE ANALYSE

 • Leidend in de dienstverlening van Inventus
 • Begeleiden van mensen in hun loopbaan
 • Het uitvoeren van een TMA analyse
 • Matchen op basis van talenten en competenties
UITZENDEN EN DETACHEREN

 • Werving en selectie voor de juiste (tijdelijke) kracht
 • Maximale flexibiliteit om snel te kunnen schakelen in capaciteit
 • Inventus is juridisch werkgever en voert de salarisadministratie
 • Op flexibele basis tegen een afgesproken tarief
PAYROLL

 • Je zorgt zelf voor de werving en selectie
 • Inventus regelt de administratieve en juridische zaken rond werkgeverschap en risico’s die het werkgeverschap met zich meebrengt
 • Aantrekkelijke en transparante factor

Ik wil graag advies over mijn personeelsbeleid

Wij ontdekken in kandidaten, zichzelf

Je bent meer dan je CV

Wij willen de mensen achter een CV eerst leren kennen. Want een CV is een leuk lijstje, maar de persoonlijkheid van kandidaten is voor ons vele malen belangrijker. Hun unieke IK bepaalt of ze wel of niet passen binnen uw jobomschrijving en hun talenten écht kwijt kunnen. 

Wij nemen u aan de hand bij uw totale HR vraagstuk. Van werving/selectie tot herstructurering en payrolling. 

Bel me terug

Wij ontdekken in jou, jezelf

Mensen gemotiveerd, effectief en succesvol op de juiste werkplek

Als werkgever wenst u iedere dag resultaten te zien. Gemotveerde werknemers brengen groei. Hoe een kandidaat past binnen uw bedrijf halen wij niet even snel uit 1 gesprekje of een CV. Wij halen dat wél uit onze TMA Analyse. Een effectief bewezen methode die we met de kandidaat doorgaan. Hieruit blijken de drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. De uitkomst zetten we in bij selectievragen, ontwikkeltrajecten, beroepskeuzes en reïntegratievraagstukken. 

<<< Bekijk hiernaast het filmpje over onze TMA aanpak

Zeer zeker zaken doen

Wie is de NBBU?

De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Ze behartigen de belangen van ruim 1.200 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

De NBBU gelooft in het belang van de flexibele arbeidsmarkt. En helpt daarom aanbieders in de brede flexmarkt om goed werkgever te zijn voor flexwerkers en aantrekkelijk aanbieder van tijdelijk personeel voor opdrachtgevers. Het biedt kwaliteit en zekerheid.

Wat betekent het NEN 4400-01 keurmerk voor u?

De NEN 4400-1 norm stelt eisen aan het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde uitzenders en (onder)aannemers van werk. Focus van de norm ligt op een correcte afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn van medewerkers om in Nederland te werken. Doel van de norm is het beperken van het risico voor opdrachtgevers op naheffingen en boetes en van de Belastingdienst, de Arbeidsinspectie en andere overheidsinstanties.
Het SNA-keurmerk is het resultaat van een positieve NEN 4400-1 inspectie. Check hier of uw huidige bureau is aangesloten: www.normeringarbeid.nl

Hoe werkt onze G-rekening?

Als u personeel inleent op de Nederlandse markt, kunt u gebruik maken van een g-rekening. Een g-rekening is een geblokkeerde bankrekening waarmee het uitzendbureau alleen de loonheffingen en/of de btw aan de belastingdienst kan betalen.

Maakt u geen gebruik van de g-rekening dan kan de belastingdienst, mocht  het uitzendbureau geen premies of loonheffingen hebben afgedragen,  de inlener aansprakelijk stellen. De inlener beperkt zijn risico van aansprakelijkheid door het geschatte bedrag aan loonheffingen en/of btw op uw g-rekening te storten. Doorgaans is dit 30% van het factuurbedrag.

Kijkje binnen, door de ogen van onze relaties

Zo halen we jouw talent omhoog. Een kijkje in het warme nest van Inventus.

“In het gesprek werd er goed geluisterd naar wat ik belangrijk vind in een baan. De medewerkers van Inventus luisteren ook ‘tussen’ de regels door. Zo ben ik buiten mijn eigen gecreëerde kaders gaan kijken en heb ik nu een passende baan gevonden.”

Zo halen wij jouw talent omhoog. Een kijkje in het warme nest van Inventus.Kijkje binnen

“Ik ben goed geholpen door Inventus. Het voelde persoonlijk en zo heb ik een passende baan gevonden.”

Zo halen wij jouw talent omhoog. Een kijkje in het warme nest van Inventus.Kijkje binnen

Aanbevolen voor jou

BedrijvenTalent ManagementWij zijn Inventus
5 november, 2018

TMA doe je niet zomaar. Daarom doen wij dat gecertificeerd.

TMA Certificering is de enige manier om de methode correct toe te passen Als meest verse Inventus collega mocht ik onlangs deelnemen aan de 3-daagse TMA Certificeringstraining in Utrecht. De training…
Bedrijven
22 oktober, 2018

Herken ID-fraude. Vertrouwen is goed, controle is beter

Herken jij ID fraude? Als werkgever wil (moet) je vast stellen wie er bij je komt werken. Hoe goed let je op iemand zijn paspoort of legitimatiebewijs nu eigenlijk? De…
BedrijvenKandidatenTalent ManagementWij zijn Inventus
22 oktober, 2018

Werk met passie: doe de TMA test

Talent, motivatie, passie en ambitie als uitgangspunt Door Esther Verschuren In 2016 kwam ik via mijn huidige werkgever in contact met Inventus en daarmee de Talent-en Motivatie Analyse (kort gezegd TMA).…